EXCLUSIV: Dumitru şi Victor Arhip despre cum au cucerit titlul de campioni în Rusia

Embed:

Dumitru şi Victor Arhip sunt noile vedete ale rugby-ului moldovenesc, după ce au cucerit titlul de campioni în Rusia. Dumitru şi Victor s-au întors în Moldova pentru meciurile naţionalei cu Polonia şi Cehia din Cupa Europei pe Naţiuni şi au povestit, în exclusivitate pentru Publika TV, despre primul trofeu major din carieră.

Jucătorii naţionalei Moldovei de rugby, fraţii Dumitru şi Victor Arhip au cucerit titlul cu echipa lor, Enisei Krasnoiarsk, chiar în primul sezon petrecut acolo.

"Oricare sportiv îşi doreşte să ajungă campion într-un campionat. Am făcut un efort foarte mare. Am muncit mult", relatează Dumitru.

"Ne-am dorit victoria şi asta am făcut-o cu toată echipa", adaugă Victor.

Fraţii Arhip mai au un an contract cu echipa rusă. După încheierea acestuia, ambii îşi doresc să ajungă într-un campionat mai puterniс. "Din sezonul viitor clar că mi-aş dori să ajung undeva sau în Anglia, sau în Franţa. Sunt ţări cu campionate puternice", spune Victor.

Cei doi fraţi sunt acum aşteptaţi cu nerăbdare la echipa naţională, care va avea două meciuri importante în Cupa Europei pe Naţiuni, acasă cu Polonia, pe 12 noiembrie, şi pe 26 noiembrie cu Cehia, în deplasare.

Dumitru Arhip are 22 de ani, iar Victor 21. Înainte să plece în Rusia, ambii au mai jucat la Dinamo Bucureşti, în România, şi la Bluemarine, în Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu