Examen înaintea Olimpiadei din 2018. Prommegger şi Zavarzina au câştigat a şaptea etapă a Cupei Mondiale de snowboard

Embed:

Andreas Prommegger şi Aliona Zavarzina au câştigat a şaptea etapă a Cupei Mondiale de snowboard în proba de slalom uriaş paralel. Competiţia a avut loc în oraşul Pyeongchang din Coreea de Sud ce va găzdui Jocurile Olimpice de iarnă din 2018.

În finală austriacul Prommegger l-a întrecut pe conaţionalul său Sebastian Kislinger.

"A fost o zi perfectă. În calificări am luat locul 16, ultima poziţie ce asigură prezenţa în runda finală. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat acest lucru, deoarece am reuşit două curse bune, însă nu am mers rapid. Totul s-a schimbat când am luat o altă placă de snowboard", a afirmat sportivul Andreas Prommegger.

Rusoaica Zavarzina s-a impus în concursul feminin. Ea a devansat-o pe elveţianca Patrizia Kummer şi a înregistrat a doua victorie din acest sezon.

"A fost o provocare pentru mine, dar am savurat cursa şi am încercat să-mi păstrez calmul. Totul este bine acum", a spus sportiva Aliona Zavarzina.

Zavarzina este lider în clasamentul general al Cupei Mondiale de snowboard,proba de slalom uriaş paralel, iar Prommegger ocupă locul patru în topul masculin.

Următoarea etapă este programată pentru 25 februarie şi va avea loc în Rusia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »