Examen gratuit la stomatolog AFLĂ UNDE

Embed:

De la truse medicale, până la cele mai performante tomografe şi ultrasonografe. Toate acestea pot fi găsite la expoziţiile Moldmedzin şi Molddent, la Moldexpo. Vizitatorii pot cere şi un examen medical gratuit. Iar Ministerul Sănătăţii promite că va studia cu atenţie oferta şi va cumpăra pentru spitale echipamentul lipsă.

Preţurile utilajelor medicale prezentate la expoziţie variază de la câteva sute de lei, până la câteva mii de euro. La expoziţie sunt prezentate utilaje care nu sunt în spitalele din Moldova. Unul din aparatele de analiză a sângelului, prezentate la expoziţie costă 45 de mii de euro şi are deja un cumpărător.

Vizitatorii au putut să treacă şi un examen medical chiar la expoziţie, cu atât mai mult că era gratis. Examenul include o examinare ecografică musco-scheletară.

Şi oficiali de la Ministerul Sănătăţii au fost interesaţi de echipamentul medical performant, prezentat aici.

"Vom face o totalizare a acestei expoziţii, unde se va documenta cu toate noile diagnosticări cu tot noul utilaj şi unde se va propune instituţiilor medicale pentru procurări", a declarat Gheorghe Ţurcanu, viceministru al Sănătăţii.

Expoziţiile Moldmedzin şi Molddent vor fi deschise până pe 16 septembrie.

Pe aceeaşi temă