EXAMEN DUR PENTRU BURDUJA. Luptătorul moldovean de K-1 se va bate cu Gokhan Gedik

Embed:
Luptătorul moldovean de K-1 Alexandru Burduja va participa la turneul "FEA World Series" în ”piramida” categoriei de greutate de până la 95 de kilograme. Competiţia este programată pentru data de 8 decembrie la Chişinău. În semifinale, luptătorul în vârstă de 27 de ani îl va întâlni pe turcul Gokhán Gedik.

Va fi cea dea doua confruntare dintre cei doi. În prima dintre ele, acum câţiva ani, Burduja a obţinut victoria în faţa lui Gedik.

"Cred că este una dintre cele mai importante piramide în cariera mea. Sunt gata, mă pregătesc foarte intensiv", a zis Alexandru Burduja, luptător K-1.

"Va fi o confruntare foarte şi foarte interesantă, deoarece luptătorii sunt toţi de top", a spus Dorin Damir, preşedinte Asociaţia FEA.

În cealaltă semifinală a piramidei, se vor întâlni rusul Mihail Tiuterev şi marocanul Samir Boukhidous. Câștigătorul ”piramidei” va obţine centura de campion al categoriei de greutate de până la 95 de kilograme în proiectul FEA.

"Anul acesta, în primul rând, să luăm centura. Anul viitor vrem să luptăm şi să apărăm centura. Doar cu victorii la turnee internaţionale şi naţionale!", a zis Anatol Ignat, antrenor.

În cadrul galei din 8 decembrie sunt programate 15 dueluri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu