Ex-secretar de stat la Ministerul Apărării: Sunt şocat cât de multă incompetenţă şi naivitate este la Chişinău

Expertul în securitate și fostul secretar de stat la Ministerul Apărării de la Chişinău, Dumitru Mînzărari, se arată îngrijorat cu privire la situaţia politică din ţară. Într-o postare pe Facebok, acesta declară că va privi cu mare interes cum alianţa PSRM-ACUM bagă ţara în mocirlă.

"Ruşii au o zicală foarte bună: ca cică Rusia are două probleme - proştii şi drumurile. Zilele astea am rămas şocat cât de multă incompetenţă şi naivitate este la Chişinău. Moldova, fiind mică, este în dezastru nu doar datorită corupţiei. Lipsa de expertiză şi competenţa în domenii cheie este un alt motiv esenţial", a precizat Dumitru Mînzărari.

Fostul secretar de stat la Ministerul Apărării de la Chişinău declară că este în şoc, privind ce se întâmplă la Chişinău.

"Toţi sunt atotcunoscători. Toţi sunt experţi. Poţi să iai ceva cu forţa, dar nicioadată nu poţi da ceva cu forţa. Întradevăr, suntem singuri de vină pentru ce avem. Dar sunt în şoc masiv, privind ce se întâmplă la Chişinău.", a punctat Dumitru Mînzărari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu