EVRA, OPTIMIST DUPĂ SCANDAL. După ce a fost suspendat 7 luni, fundaşul are oferte de la Napoli şi Fenerbahce

Embed:

Se pare că Patrice Evra şi-a revenit, după scandalul din Portugalia, când francezul a lovit cu piciorul un fan la meciul din Liga Europei dintre Vitoria Guimaraes şi Olympique Marseille.

Deşi a primit o suspendare de şapte luni şi o amendă de 10 mii de euro din partea UEFA, iar apoi a fost dat afară de la club, Evra nu pare a fi afectat, din contra, se arată optimist în ceea ce priveşte viitorul său.

Fundaşul a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care trage un crossover şi arată încă o dată în plus că este un om puternic şi gata să o ia de la capăt.

"Uneori viaţa e dură şi te pune la încercare. Dar mereu trebuie să ştii să ţii capul sus, să zâmbeşti şi, desigur, să îţi placă ceea ce faci. Jur în numele lui Dumnezeu că voi reveni mai puternic, mai pozitiv, mai energic. Nu fi leneş! Nu ştiu ce faci tu acum, dar eu trag de o maşină pentru că vreau să fiu mai bun decât am fost! Voi reveni, băieţi! "

Deşi mulţi credeau că după acest incident scandalos, Patrice Evra şi-ar putea încheia cariera, francezul nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi se bat acum pentru a obţine acordul jucătorului, printre care Napoli, Fenerbahce, americanii de la LA Galaxy dar şi mexicanii de la Tigres.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu