Evoluţie spectaculoasă a lui Hamilton la cursa din China

Embed:

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei, după ce a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate pe circuitul de la Shanghai. Pilotul echipei Mercedes i-a devansat pe rivalii de la Red Bull Racing, Daniel Ricciardo şi Sebastian Vette

Lewis Hamilton a obţinut al treilea pole position din acest sezon, după ce a fost cel mai rapid în calificările Marelui Premiu al Chinei. Pe un circuit umed la Shanghai, pilotul echipei Mercedes a fost cronometrat cu un minut 53 de secunde şi 860 miimi.

"A fost o sesiune dificilă, dar mi-a plăcut cum s-a desfăşurat. Bolidul la fel a fost destul de bun, nu am întâmpinat probleme. Cu siguranţă, de la o etapă la alta, lucrurile se îmbunătăţesc. Echipa s-a discurcat de minune în acest weekend şi ne-a ajutat să ocupăm o poziţie bună pentru această cursă", spune pilotul Mercedes, Lewis Hamilton. 

Daniel Ricciardo de la Red Bull va fi al doilea pe grila de start, acesta înregistrând şi cel mai bun timp din cariera sa. Australianul va fi urmat de coechiperul său Sebastian Vettel.

Nico Rosberg a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul patru. Fernando Alonso va fi doar al cincilea pe grilă cu Ferrari. Spaniolul va fi urmat de cei doi piloţi ai echipei Williams, Felipe Massa şi Valtteri Bottas. Unul dintre debutanţii acestui sezon, rusul Daniil Kvyat a obţinut al 13-lea rezultat pentru Toro Rosso şi va fi urmat pe grilă de Adrian Sutil, Kevin Magnussen şi Sergio Perez. Marele Premiu al Chinei va avea loc duminică în prima jumătate a zilei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu