Evoluție de senzație pentru Adriano de Souza în etapa a treia din Mondialul de surfing

Embed:

Brazilianul Adriano de Souza a avut o evoluţie de senzaţie în etapa a treia a Mondialului de surfing. După ce l-a eliminat pe multiplul campion Kelly Slater, De Souza l-a umilit în finală şi pe John Florence.

Adriano de Souza a câştigat etapa a treia a Campionatului Mondial de surfing, care s-a desfăşurat în oraşul australian Margaret River.

În finală, De Souza l-a învins într-o manieră categorică pe americanul John Florence. Brazilanul a acumulat 17,56 puncte, în timp ce Florence, doar 16,87.

Adriano de Souza a făcut furori în această etapă, reuşind să-i învingă până în finală pe Taj Burrow, dar şi pe Kelly Slater, de 12 ori campion mondial la surfing.

Anterior, concursul feminin din cadrul etapei a treia a Campionatului Mondial a fost câştigat de Courtney Conlogue. Într-una dintre cele mai spectaculoase finale din sezonul curent, americanca a învins-o pe compatrioata sa, Carissa Moore.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de surfing este programată în perioada 11-22 mai în oraşul Rio de Janeiro din Brazilia.

Sezonul de surfing se va încheia în luna decembrie în Hawaii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu