Evenimente pe toate gusturile! Iată unde puteţi să vă petreceţi timpul în acest weekend

Embed:

Final de săptămână cu evenimente pe toate gusturile. Dacă planificaţi să ieşiţi din casă, puteţi să savuraţi magia Crăciunului şi să vă încărcaţi cu energie pozitivă.

Sâmbăta debutează cu Târgul Național al Covorului. Scopul evenimentului, la care vor fi expuse covoare cu diverse ornamente tradiționale, este de a include acest element tradiţional în patrimoniul UNESCO. Tot acolo veţi putea vedea şi o expoziţie de tapiserie modernă, realizată de studenţi. La cea de-a doua ediţie a târgului va avea loc şi o Gală a Portului Popular de Iarnă.

Tot astăzi, în capitală este organizat un iarmaroc al obiectelor tradiţionale. Doritorii de a oferi cadouri inedite pot găsi ornamente pentru brad şi masa de Crăciun, ilustrate şi cosmetice naturale.

În centrul capitalei, se va desfăşura în premieră un târg al produselor eco. Iar la Centrul Etnocultural Vatra va avea loc un concurs al colindelor şi tradiţiilor de Crăciun. La eveniment vor participa colective artistice din ţară.

Şi tot astăzi, Misiunea Socială "Diaconia" a Mitropoliei Basarabiei organizează campania "De la Mame pentru Mame".

Evenimentul se desfăşoară al patrulea an consecutiv şi include un atelier de confecţionare a jucăriilor de brad, o licitaţie de caritate şi un recital de colinde, susţinut de surorile Osoianu.

Din banii adunaţi va fi deschisă o casă pentru mamele din familii social-vulnerabile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu