Eveniment sportiv în centrul Capitalei! În Piaţa Marii Adunări Naţionale s-a desfăşurat "Olympic Fest" (FOTO)

Embed:

Eveniment sportiv în centrul Capitalei. La această oră, în Piaţa Marii Adunări Naţionale are loc „Olympic Fest”. În cadrul competiției se desfăşoară mai multe probe, la care vor participa sportivi, mame şi copii în cărucioare.

Publika TV este partenerul media special al Festivalului Olimpic, iar în aceste momente, în centrul Capitalei, are loc o ediţie specială dedicată celui mai aşteptat eveniment sportiv din această primăvară. 

Totodată, va fi un concurs între echipe de jurnaliști. 

Festivalul Olimpic va începe la ora 15:00. Acesta cuprinde ", cum ar fi campionatul mamelor la alergat cu cărucioarele și turneul bebeluşilor care merg de-a buşilea.De asemenea, participanții vor putea asista la lecții de dans latino.

În Piața Marii Adunări Naționale va fi amplasat un panou, pe care oamenii pot lăsa mesaje pentru sportivii moldoveni, care vor participa la jocurile olimpice de la Rio-de-Janeiro din Brazilia.

În cadrul Festivalului Olimpic va fi organizată şi o tombolă, unde participanţii pot câştiga biciclete, role sau abonamente la fitness. Programul se va încheia cu un concert artistic, susţinut de mai multe vedete autohtone.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu