Eveniment spectaculos în Capitală. A fost inaugurat havuzul din parcul Valea Trandafirilor

Eveniment spectaculos în Capitală. Havuzul muzical de la intrarea în parcul Valea Trandafirilor a fost inaugurat aseară. Oamenii se vor putea plimba și distra printre jeturile de apă, care sunt sincronizate cu muzică și iluminat decorativ. Costul proiectului este de peste 5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal.

"Trei, doi, unu..."

Prezenți la eveniment, cei mici nu au stat o clipă locului și au alergat printre jeturile de apă cât i-au ținut picioarele.

"Îmi place foarte tare acest havuz, deoarece este foarte colorat și foarte interesant."

Unii dintre copii s-au udat din cap până-n picioare.

"Mi-a plăcut cum apa sărea și că este colorat."

"Havuzul este foarte impresionant. Mi-a plăcut mult, căci are un iluminat frumos și muzică bună."

Și cei maturi au rămas foarte impresionați de cele văzute și spun că ar fi bine ca în Chișinău să existe mai multe havuzuri de acest tip.

"Ne place totul. Este foarte frumos. Copii sunt fericiți și noi tot alături de nepoței."

"Pentru copii este foarte plăcut, deoarece acum cum este cald, pentru ei e perfect ca ei să se scalde cât de cât."

"O să avem unde ieși cu copii, deoarece sunt foarte puține locuri în oraș pentru copii. Cred ca ar trebui să dezvoltăm mai
mult distracția pentru copii și să lucrăm mai mult pentru viitorul copiilor."

Potrivit reprezentanților companiei care s-a ocupat de realizarea acestui proiect, contrucția havuzului a durat jumătate de ani și au fost implicați peste 30 de specialiști din diferite domenii.

"Este un show dinamic. Avem un havuz compus din 45 de jeturi. Fiecare jet este iluminat cu niște proiectoare led. Este un proiect destul de complicat de executat. Noi l-am executat în decurs de șase luni", a spus reprezentantul companiai care a construit havuzul.

Evenimentul a culminat cu focuri de artificii.
loading...

Lasă un comentariu