EVENIMENT SPECIAL la Chişinău. Oamenii de afaceri caută soluţii pentru dezvoltarea Moldovei (FOTO)

Embed:

Oameni de afaceri din toată ţara, dar şi traineri de top din străinătate participă astăzi la un Business Forum. Evenimentul este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova şi are drept scop identificarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea economică a ţării noastre.

CITEŞTE ŞI: Vlad Plahotniuc, la forumul Asociației Oamenilor de Afaceri: Vom face curăţenie generală în ţară

"Este extrem de important ca lumea oamenilor de afaceri, bussinesul să nu fie în această activitate hărţuit de organele de control cum ar fi vameşii, FISC-ul, poliţia, procurorii, judecătorii. Pentru că nu este normal ca doar oamenii simpli încâlcând legea să fie pedepsiţi. Este important ca şi persoanele cu funcţii de control atunci când încalcă legea să fie pedepsiţi şi să nu rămână la libertate. Eu, ca reprezentant al coaliţiei de guvernare, şi toţi colegii mei vom insista să fi făcut o curăţenie generală în toate sectoarele importante din ţară. Ceea ce vedeţi că se întâmplă astăzi în ţară este doar un început, un început modest, dar vă asigur că noi vom continua, iar eu prin prisma funcţiei care o deţin în coaliţia de guvernare, voi sprijini totul cu tot ce pot această curăţenie generală şi ea va fi. Cine mă cunoaşte ştie că eu nu arunc vorbele în vânt", a spus fondatorul AOAM, Vlad Plahotniuc

Forumul face parte din programul de educație a tinerilor și a antreprenorilor. La eveniment se discută despre inițierea și dezvoltarea unei afaceri, gestionarea corectă a resursele umane și financiare într-o companie, dar şi despre asigurarea independenței întreprinzătorilor.

"Sper că forumul de astăzi va genera discuţii şi dezbateri interesante. Veţi avea ocazia să puneţi întrebări directe invitaţilor noştri. Faptul că spikerii noştri sunt din Federaţia Rusă sper să ne ajute să înţelegem mai bine contextul regional, cum să ne dezvoltăm afacerile, cum să le lansăm. Noi avem destul de multe lucruri în comun. Am făcut parte dintr-un spaţiu comunitar cândva. Mediul de afaceri este asemănător. Vorbeam ieri cu colegii şi despre provocările pe care le întâmpină bussinesul", a spus directorul general al AOAM, Andrei Crigan. 

La Forumul Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova participă 700 de persoane. Evenimentul va dura două zile şi va fi transmis integral pe site-ul PUBLIKA.MD.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu