Eveniment inedit în aer liber. "Moldovan National Youth Orchestra" a susținut un nou concert

Embed:

Un nou concert inedit din seria "Arhitecturi Captivante" a avut loc aseară în Capitală. De această dată, tinerii talentaţi de la "Moldovan National Youth Orchestra" au încântat publicul cu adaptări captivante ale unor melodii contemporane. Evenimentul s-a desfășurat în aer liber.

Piesele din repertoriul lui Michael Jackson, Bob Marley, Sting şi Daft Punk au prins o nouă viaţă datorită interpretării inedite a artiştilor de la Moldovan National Youth Orchestra.

Concertul a fost organizat în aer liber, iar alături de Moldovan National Youth Orchestra au evoluat şi invitaţii speciali din Kaiser Band.

Evenimentul face parte din seria concertelor "Arhitecturi Captivante", care au drept scop promovarea muzicii de calitate.

"Noi favorizăm și concertele gratuite pentru ca oamenii cu adevărat să aibă posibilitatea de a beneficia de aceste concerte", a menționat directorul Moldovan National Youth Orchestra, Adriano Marian.

Concertele sunt organizate cu sprijinul Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" şi al ambasadei Statelor Unite ale Americiii în Republica Moldova.

"Suntem încântaţi că putem să le oferim sprijin tinerilor din Moldova. Anume acesta este scopul nostru principal. Este extraordinar că participăm la un eveniment la care s-au adunat atâţia tineri muzicieni talentaţi", a spus șeful adjunct al Misiunii SUA la Chișinău, Julie Stufft.

La eveniment a fost și ministrul Culturii, Monica Babuc.

"Ne umple inima cu bucurie, deoarece muzica frumoasă într-o vară frumoasă, în țara noastră frumoasă nu poate să-ți aducă decât emoții pozitive", a conchis ministrul Culturii, Monica Babuc.

Primul concert din seria "Arhitecturi Captivante" a avut loc miercuri, la Muzeul Naţional de Artă, iar ultimul va avea loc astăzi la Cetatea Soroca.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu