Eveniment fastuos la Londra. Elisabeta a II-a a susținut tradiţionalul discurs al Tronului

Embed:

Eveniment plin de fast la Londra. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a deschis, oficial, sesiunea Parlamentului cu tradiţionalul discurs al Tronului. Suverana a fost adusă la eveniment într-o trăsură aurită, trasă de cai albi.

Regina Elisabeta a II-a a prezentat priorităţile guvernului de coaliţie pentru următorul an, concentrându-se, în special, pe situaţia din Ucraina, Siria şi criza imigranţilor.

"Guvernul meu va continua să depună eforturi pentru rezolvarea conflictului din Ucraina. De asemenea, noi trebuie să avem un rol important în lupta împotriva grupării teroriste "Statul Islamic". Trebuie să susţinem eforturile internaţionale privind instituirea păcii în Siria prin implementarea unor politici bine definite. "

Totuşi, regina nu a vorbit despre cea mai importantă problemă a Marii Britanii. Este vorba despre referendumul din data de 23 iunie, atunci când cetăţenii vor decide dacă vor ieşirea ţării din Uniunea Europeană.

Discursul Tronului este cea mai importantă ceremonie din viaţa politică a Marii Britanii, deşi, în realitate, monarhul citeşte un text redactat de guvern.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu