Eurovision, la Chişinău. Sunstroke Project face ultimele pregătiri pentru concertul la care vor participa interpreţi din 10 ţări

Embed:
Atmosfera concursului Eurovision se va simţi marţi, la Chişinău. Trupa Sunstroke Project pune la punct ultimele pregătiri pentru spectacol. Deja i-au întâlnit pe primii artişti veniţi din Spania, Norvegia şi Armenia. Interpretii vin pentru prima dată în Moldova.

Băieţii de la Sun Stroke Project le-au organizat o excursie expres din fereastra microbuzului. Priveliştea a încântat oaspeţii de peste hotare.

"Frumuseţe nemaipomenită, copaci, frunze, deja sunt inspirată. Simt că este ceva drag, acest oraş, de parcă şi nu l-am păsărit vreodată, aşa o senzaţie că mereu am fost aici", a spus interpretul din Armenia, Lartsvik.

Vestea despre frumuseţea femeilor de aici a ajuns tocmai în Norvegia. Nu întâmplător anume asta a reţinut artistul din această ţară atunci când a fost întrebat ce cunoaşte despre Republica Moldova.

"Am auzit că în Moldova locuiesc cele mai frumoase fete. Din câte am reuşit să înţeleg oamenii de aici sunt foarte, amuzanţi, calzi şi drăguţi. "

Manel Navarro, interpretul din Spania, recunoaşte însă că este atras mai mult de gustul bucatelor tradiţionale.

"Eu aş vrea foarte mult să gust din bucatele de aici. Sunt impresionat, aici e diferit de felul în care arată Spania. Peste tot e verde, în Spania nu vezi atât de multă verdeaţă. Îmi aminteşte puţin de Kiev", a spus interpretul spaniol Manea Navarro.

"Suntem nespus de bucuroşi să am reuşit să adunăm pe o scenă un număr atât de mare de interpreţi super cunoscuţi. De asta concertul se desfăşoară marţi pentru că programul fiecăruia dintre este încărcat pe un an înainte", a spus saxofonist Sunstroke Project, Serghei Stepanov.

Printre informaţia povestită despre arhitectura oraşului Chişinău, s-a strecurat şi o lecţie uşoară de română.

Momentul culminant al călătoriei a fost posibilitatea de a vedea afişa cu data concertului şi pozele participanţilor. Deşi cu experienţă, artiştii nu şi-au putut stăpâni emoţiile în momentul în care s-au văzut din fereastra microbuzului.

Ajunşi în inima capitalei, Sunstroke Project împreună cu artiştii invitaţi au ţinut personal să invite publicul la concertul care se va desfăşura marţi, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, la ora 19.00
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu