Europa, paradisul turiştilor pasionaţi de cumpărături: TOP cele mai bune destinaţii pentru shopping

Embed:

Ţările europene continuă să fie un paradis pentru turiştii pasionaţi de cumpărături.

În cadrul călătoriilor, cei mai mulţi dintre ei preferă să viziteze magazinile de îmbrăcăminte şi accesorii, dar şi cele de bijuterii şi produse electrocasnice.

Potrivit unui top al site-ului "European best destinations", Londra a fost declarată cea mai bună destinaţie pentru shopping. 

Capitala Marii Britanii are una dintre cele mai variate oferte de cumpărături din Europa. În vitrinile de la Londra pot fi găsite atât obiecte rare de artă, vinuri din cele mai rafinate, cât şi haine şi accesorii, care aparţin unor renumiţi creatori de modă.

În timpul anului, comercianţii afişează preţuri extrem de tentante. Cel mai important centru comercial din oraş este Harrods, care are o suprafaţă de aproape doua hectare.

Pe locul al doilea s-a situat metropola din nordul Italiei, Milano, considerată şi capitala modei din lume. Aici pot fi găsite numeroase magazine şi centre comerciale pentru toate buzunarele.

Topul liderilor a fost completat şi de capitala Portugaliei, Lisabona. Obiectele din piele, cele antice şi de ceramică sunt doar câteva dintre
lucrurile care pot fi achiziţionate în oraş.

În clasament au mai intrat capitala Spaniei, Madrid, dar şi cel mai romantic oraş din Europa, Paris.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu