Euroliga de baschet: Sezon PERFECT pentru ŢSKA Moscova

Embed:

ŢSKA Moscova a învins, la Istanbul, Beşiktaş, scor 85-58, într-un meci din etapa a patra a Euroligii Masculine de baschet. Echipa pregătită de Ettore Mesina a câştigat trei din cele patru sferturi, scor 22-18, 22-14, 24-9, iar ultima repriză s-a încheiat la egalitate, 17-17.

Cei mai buni jucători de la ŢSKA au fost Sonny Weems şi Nenad Krstic, care şi-au trecut în cont ambii câte 18 puncte. De la gazde s-a evidenţiat Muratcan Guler, cu 12 puncte.

În aceeaşi grupă D, germanii de la Brose Baskets Bamberg au obţinut prima victorie, după ce au câştigat partida de pe teren propriu cu lituanienii de la Lietuvos Rytas, scor 84-78. FC Barcelona Regal şi ŢSKA se află pe primele două poziţii în grupă, cu câte patru victorii din patru meciuri.

În grupa B, în care lider neînvins este Maccabi Tel Aviv, italienii de la Montepaschi Siena au obţinut prima victorie după trei înfrângeri, 93-90, pe teren propriu cu francezii de la Elan Chalon.

Olympiacos Piraeus, din Grecia, a obţinut a doua victorie în grupa C, după ce a învins pe teren propriu Cedevita Zagreb, scor 79-77. Astfel, echipa din Croaţia a rămas fără nicio victorie în actualul sezon al Euroligii

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu