Euroliga de baschet: Fenerbahce Istanbul s-a impus pe teren propriu cu 77-69 în faţa echipei Brose Bamberg

Embed:

Fenerbahce Istanbul s-a impus pe teren propriu cu 77-69 în faţa echipei germane Brose Bamberg în etapa a 22-a a Euroligii de baschet masculin și a redus la două victorii handicapul față de liderul ȚSKA Moscova. Turcii împart în continuare treapta a doua a clasamentului cu Olympiakos Pireu, având câte 15 victorii.

Fenerbahce a câștigat primele 3 reprize și s-a dus la 13 puncte distanță de nemți înaintea ultimului sfert, Broze Bamberg reușind doar să reducă din handicap în ultimul sfert. Cehul Jan Vesely de la gazde a fost de neoprit, el înscriind 26 de puncte, ceea ce reprezintă mai mult de o treime din câte a reușit echipa.

La rândul lor, și elenii au obţinut victoria, dar dar după un meci mult mai echilibrat cu Real Madrid, în deplasare, scor 80-79. Olympiacos s-a impus "in extremis", apărându-se exemplar în ultimele secunde şi păstrându-și astfel avantajul de un punct.

Zalgiris Kaunas a pierdut pe teren propriu în fața grupării Basket-Klub Himki cu 74-84 . Finalul partidei a fost unul incendiar, oaspeții desprinzându-se decisiv în ultimele minute.

În mare parte, datorită jocului bun prestat de americanul Tyler Honeycutt, care a înscris 10 puncte doar în ultima repriză

Într-o altă confruntare, Ţrvena Zvezda a dispus confortabil, la Belgrad, cu 100-89, de Olimpia Milano.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu