EURO-2020: Suporterii deja aşteaptă meciul tricolorilor cu Franţa

Embed:

Suporterii moldoveni deja aşteaptă cu sufletul la gura meciul de la Chişinău dintre echipa noastră naţională de fotbal şi campioana mondială en-titre, echipa Franţei, în preliminariile EURO-2020.

Deşi abia au trecut câteva zile de la tragerea la sorți, iar până la partida de pe 22 martie, de pe Stadionul ”Zimbru”, sunt mai bine de 3 luni de zile, microbiştii stau deja cu gândul la meci. Ei susțin că disputa ”tricolorilor” noștri cu "Cocoșii galici" este un mare eveniment atât pentru ei, cât şi pentru "tricolori", care vor înfrunta o garnitură de vedete ale fotbalului mondial.

"Dacă ai noştri se vor lua în mâini, poate fac ceva. Să fim şi noi mândri de o echipă de fotbal a noastră."

"Aş vrea să văd partida, deoarece este o atmosferă diferită când priveşti televizorul şi când eşti acolo şi simţi toată atmosfera."

"Dacă vine selecţionata Franţei la noi, în Moldova, poate vom fi arătaţi în Europa."

Unii au recunoscut fără probleme actualele glorii ale "cocoşilor galici" pecum Antoine Griezmánn, Kylian Mbappe sau Paul Pogbá.

"Griezmánn, Mbappe, Pogbá!"

"Mbappé este viitorul fotbalului! Mare fotbalist va fi, după acela din Portugalia... Ronaldo!"

"Primul este Antoine Griezmánn, joacă atacant. Al doilea este Paul Pogbá, mijlocaş, este ”star”-ul lui Manchester United. Al treilea este Kylian Mbappé. Este un atacant destul de tânăr, dar are perspective destul de mari, joacă pentru Paris Saint-Germain."

Alţii au văzut, însă, în chipurile jucătorilor francezi diverși actori, interpreţi şi chiar și-au adus aminte de legendarul boxer american Mike Tyson.

Pe lângă campioana mondială, echipa Franței, reprezentativa Republicii Moldova va mai juca în Grupa H preliminară cu echipele similare ale Turciei, Islandei, Albaniei şi Andorrei.

Toate meciurile echipei naționale în acest ciclu preliminar vor putea fi urmărite în transmisiune directă la posturile de televiziune CANAL 3 şi PRIME.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu