Eugeniu Nichiforciuc: PDM nu va face alianţă cu oricine de dragul revenii la guvernare. Putem vota proiecte bune şi în opoziție

PDM nu va face alianţă cu oricine de dragul revenii la guvernare, putem vota proiecte bune şi în opoziție. Asta a declarat deputatul Eugeniu Nichiforciuc în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV. Democratul a dat asigurări că lucrurile nu vor degrada în Republica Moldova şi că se va discuta ca să fie respectat interesul ţării. 

"Noi suntem gata să avem un dialog cu toți, dar putem vota proiecte bune şi în opoziție, alianţă cu cineva nu este prioritate acum, nu vrem să ne asociem cu oricine de dragul revenii la guvernare. PDM s-a aflat în nedreptate, căci oamenii au susținut proiectele noastre, dar sau dezamăgit, noi nu vom admite ca țara să intre în criză, iar formula prin care vom participa în guvernare rămâne de văzut. Votanții noștri îi asigurăm că lucrurile nu vor degrada în Republica Moldova, vom discuta ca să fie respectat interesul tării. Noi acceptăm întrevedere cu toţi care vor solicita să discuții cu PDM, important să ne auzim. Acum suntem solicitați din toate părțile mai puțin Sandu. Mai mulți din Bloc ne-au sunat, lucrurile au evoluat cum au evoluat, PDM va juca un rol important în depășirea crizei. Interesul țării nu are preț. Vom merge la dialog, ca lucrurile să fie în mai bine, politica sănătate în toate domeniile să revină pe agenda viitorului guvern. Ne vom respecta promisiunile electorale", a spus deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc. 

loading...

Lasă un comentariu