EUFORIA COPEI LIBERTADORES. Competiţia a ajuns în faza optimilor de finală

Embed:
În timp ce în Europa cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor, este în faza preliminariilor, peste ocean, în America de Sud, competiția similară, Copei Libertadores, a intrat în faza optimilor de finală.

Unul dintre cele mai titrate cluburi din competiţie, Boca Juniors din Buenos Aires, a pășit cu dreptul în această fază a turneului.

Gruparea argentiniană a învins-o în meci-tur pe Libertad Assuncion, campioana Paraguayului, cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Ramón Abila şi Mauro Zaráte, fost component al cluburilor Internazionale Milano şi Lazio Roma.

Fosta vedetă a lui Juventus Torino şi Manchester United, Cárlos Tévez, a intrat în teren pe final de meci. În minutul 88 Tévez l-a înlocuit pe autorul primului gol.

Într-o altă partidă s-au întâlnit două cluburi braziliene. Cruzeiro Belo-Horizonte a învins-o pe Flamengo Rio de Janeiro cu scorul de 2-0.

Campioana statului Chile, Colo Colo s-a impus pe teren propriu, la Santyago de Chile, în faţa echipei braziliene Corinthians din Sao Paulo cu scorul de 1-0.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu