EU SUNT MOLDOVA! Moldovenii, mândri de ţara în care s-au născut (FOTO)

Embed:

Independență cu tradiție la Publika TV. Astăzi am dat startul unei noi ediții a campaniei "EU sunt Moldova", dedicată Zilei Independenței. Vă îndemnăm şi de această dată să arboraţi un drapel, iar noi vom merge în 25 de localități din țară pentru a arbora tricolorul și pentru a promova sentimentul de mândrie că suntem născuţi în Moldova.

Un drapel a fost arborat și pe sediul Publika TV, iar imnul a fost intonat de corul "Cantabile" de la Academia de Studii Economice din Moldova. 

În ultimii ani, Publika TV a împărțit, în cadrul campaniei "EU sunt Moldova", mii de drapele.

Oamenii ne-au întâlnit cu multă căldură şi au demonstrat că, în pofida tuturor greutăţilor, sunt patrioţi şi le pasă de viitorul Moldovei.

"A arbora drapelul unei țări înseamnă a arăta că iubești acea țară, că-i respecți poporul, că respecți tot ceea ce iubește acel popor, că ești loial țării și poporului respectiv. Noi asta ne dorim să face. Să-i ajutăm pe oameni să își arate loialitatea față de Moldova și față de poporul Moldovei și față de toate acele lucruri pe care moldovenii le iubesc și le doresc", a declarat editorul-general GMG, Cristian Tabără. 

Campania, care a provocat și o creștere a vânzărilor de drapele în ultimii ani, a mobilizat toată țara și a consolidat spiritul patriotic al moldovenilor. Mii de oameni au răspuns provocării noastre şi au arborat tricolorul.

Arată că eşti mândru de ţara ta! Arborează şi tu tricolorul Moldovei oriunde te-ai afla şi expediază imaginile la adresa drapel@publika.md.

Împarte mândria cu toată ţara!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu