"EU sunt Moldova" la Ialoveni! Publika TV a oferit un drapel echipei de handbal a şcolii sportive

Embed:

Echipa de handbal a şcolii sportive din Ialoveni va avea de acum încolo propriul drapel naţional şi nu vor mai fi nevoiţi să-l ia cu împrumut. Sportivii au primit tricolorul, în cadrul campaniei Publika TV "EU sunt Moldova".

Tinerii handbalişti din Ialoveni vor pleca peste câteva zile în Austria, în turneul internaţional pentru juniori. Competiţia se va desfăşura în oraşul Klagenfurt, în perioada 14-17 august.

Sportivii urmau să împrumute şi de această dată drapelul naţional. Echipa postului nostru de televiziune a decis însă să contribuie la rezolvarea acestei probleme.

"Drapelul a fost a unui părinte. Când el mergea cu noi, lua drapelul. Noi nu am avut drapelul nostru", a declarat antrenoarea Maria Verejan. 

Sportivii susţin că drapelul ţării noastre, oferit de Publika TV, le va purta noroc.

"Este un eveniment important că am primit drapelul Moldovei şi sper că ne aducă succes în campionatul următor", a spus handbalista Victoria Ceban. 

"Mă mândresc cu Moldova, Patria mea. Îmi respect Baştina mea, mă mândresc cu echipa mea", a mărturisit handbalistul Iulian Popescu. 

"Acum avem un moral ridicat că am primit drapelul, vom câştiga, o să mândrim împreună cu antrenorii, părinţii, cu toţi care se uită la noi", a mărturisit handbalistul David Ciobanu.

La şcoala sportivă din Ialoveni, în secţia handbal se antrenează 50 de copii.

Pe aceeaşi temă