EU sunt Moldova! Intră pe Publika.md şi spune de ce eşti mândru de ţara noastră

Embed:

Pe 27 august, Moldova sărbătoreşte 20 de ani de independenţă. 20 de ani de istorie zbuciumată! 20 de ani în care ţara şi-a căutat direcţia potrivită, iar oamenii şi-au croit propriile destine!

După 20 de ani, Moldova nu şi-a definit identitatea şi nu toţi oamenii pot spune deschis - "Sunt mândru că sunt moldovean”. După 20 de ani, Moldova îşi spune cu tărie că priveşte către vest, dar nu are curajul să pună în ordine lucruri ce ţin de identitatea naţională. Unii sunt cu ochii pe viitor, iar alţii mai sunt cu gândul la trecut.

Un lucru este cert - fie că s-au încumetat să facă pasul spre mâine, fie că spun - moştenirea trecutului e mai importantă, fiecare dintre moldoveni poate spune: EU sunt Moldova!

Dib 18 iulie, şi până pe 28 august, Publika TV desfăşoară campania "EU sunt Moldova!", cu prilejul marcării a 20 de ani de la proclamarea independenţei.

Campania Publika TV "EU sunt Moldova" îşi propune să pună în faţă realizările şi eşecurile celor 20 de ani de independenţă, pesimismul şi optimismul unei ţări care nu s-a lămurit încă ce este democraţia.

Publika TV va prezenta în cadrul campaniei şi istoriile oamenilor care privesc cu încredere spre viitor, sunt mândri că trăiesc în Moldova şi îi duc faima departe peste hotarele ei. Oameni care, oriunde ar fi, se întorc întotdeauna acasă.

Intră pe site-ul Publika.md şi spune de ce eşti mândru de ţara noastră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu