"EU sunt Moldova", în sudul țării. Retrospectiva primei săptămâni a campaniei Publika TV

Embed:

Campania Publika TV "EU sunt Moldova" a debutat în această săptămână în sudul țării. Primul drapel a fost arborat în Portul Giurgiulești, după care au urmat alte localităţi din regiune, unde echipa noastră a fost întâmpinată cu pâine și sare.

Drapelul a fost înălţat cu mândrie în portul Giurgiuleşti, care funcţionează din 2006 şi este poarta maritimă a Republicii Moldova.

Mândri de tricolor sunt şi localnicii din satul Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul, care şi-au amintit cu drag de ziua în care Moldova și-a proclamat independența.

O altă destinaţie a campaniei Publika TV a fost satul Slobozia Mare, unde tradiţiile şi obiceiurile sunt la ele acasă. Iar localnicii au creat o atmosferă de sărbătoare de neuitat. Acolo, drapelul a fost arborat pe malul lacului Beleu, unul dintre cele mai mari din țară.

 Un alt tricolor s-a înălţat falnic şi în satul Tomai din raionul Leova, unde echipa Publika a fost aşteptată cu nerăbdare.

Satul Avdarma este prima localitate din Găgăuzia în care echipa noastră a arborat drapelul în cadrul campaniei "EU sunt Moldova" din acest an.

Ultimul tricolor a fost înălţat, în această săptămână, în satul Haragîş din raionul Cantemir. Deşi este o localitate cu oameni veseli şi primitori, numele localităţii este legat de tragicul accident, în care un elicopter SMURD s-a prăbuşit la începutul acestei veri.

Reprezentanții Serviciului Situațiilor Excepționale au adus un omagiu celor căzuți la datorie.

Echipa Publika TV urmează să ajungă și în alte localități, pentru a înrădăcina în inimile moldovenilor dragostea pentru țară și mândria de a fi moldovean.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu