EU SUNT MOLDOVA! Campania Publika TV şi-a continuat şi săptămână aceasta călătoria prin ţară

Embed:

Campania Publika TV şi-a continuat şi săptămână aceasta călătoria prin ţară. Locuitorii din Cricova, Căuşeni, Nisporeni, Ştefan Vodă, Hânceşti şi Orhei au spus cu mândrie "Eu sunt Moldova". Echipa postului nostru de televiziune a fost întâmpinată cu mari emoții, muzică şi voie bună.

Oamenii din satul Zaim din raionul Căuşeni sunt mândri că s-au născut în aceeași localitate unde a copilărit Alexei Mateevici, autorul versurilor imnului țării noastre.

Mare sărbătoare a fost și în orașul Ștefan Vodă. Simbolul campaniei Publika TV, drapelul naţional, a fost arborat în faţa Casei de Cultură.

Campania Publika TV a ajuns şi pe cel mai înalt deal din ţară, Bălăneşti. Satul Bălăneşti este situat la altitudinea de 429 de metri.

Echipa noastră a mers și în inima Codrilor, în satul Căpriana din raionul Strășeni. Aici se află cea mai veche mănăstire din țară.

Următoarea destinație a fost orașul Hâncești, vestit datorită conacului Manuc Bei.

Tricolorul a fost arborat şi în oraşul Cricova, unde sunt renumitele beciuri, care sunt o importantă atracţie turistică.

Echipa noastră a fost şi la Orheiul Vechi, în satul Butuceni, cunoscut pentru mănăstirile rupestre, muzeele şi pensiunile turistice.

Următoarea destinație a echipei Publika TV a fost orașul Orhei.

Luni, echipa Publika TV va merge în alte trei localităţi din ţară pentru a arbora tricolorul și pentru a promova sentimentul de mândrie faţă de Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu