EU SUNT MOLDOVA! Campania Publika TV a ajuns la renumitele beciuri de la Cricova

Embed:

Campania Publika TV "EU sunt Moldova" a ajuns în această dimineaţă la Cricova, o localitate care se mândreşte cu una dintre cela mai vestite crame din lume.

Echipa noastră, împreună cu localnicii au arborat tricolorul la vinăria unde se produc unele dintre cele mai fine şi parfumate licori şi care face parte din patrimoniul cultural-naţional al Republicii Moldova.

Oraşul Cricova este cunoscut pentru renumitele beciuri, care sunt o importantă atracţie turistică, atât pentru moldoveni, cât şi pentru străini. Anual, complexul este vizitat de aproximativ 50.000 de turişti.

Combinatul de vinuri de la Cricova este unica întreprindere de stat decorată cu "Ordinul Republicii".

Beciurile de aici se întind pe o suprafaţă de aproape 120 de kilometri, în care sunt păstrate peste 30 de milioane de litri de vin.

"Suntem bucuroşi de a vă saluta în unul dintre cele mai renumite locuri din Republica Moldova, oraşul Cricova", a spus primarul oraşului Cricova, Valentin Guţan. 

"Vreau să salut iniţiativa canalului Publika TV "Eu sunt Moldova", care după părerea noastră, face un lucru foarte măreţ, necesar spiritului patriotic în sufletele cetăţenilor Republicii Moldova", a declarat directorul Combinatului de Vinuri "Cricova", Iurie Carp. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu