"Eu îs deprins să fiu ascultător. Am primit comanda, fugi acolo, şi atât". Dezvăluirile făcute de unii şoferi, care protestează în PMAN (VIDEO)

Embed:

Unii şoferi de microbuze, care protestează astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţioanale, le-au mărturisit reporterilor Publika TV că au venit în centrul Capitalei pentru că aşa li s-a cerut. 

''- Eu îs deprins să fiu ascultător. Eu am primit comandă, fugi acolo şi atât. - Nu credeţi că dacă o să se majoreze tariful, o să aveţi mai puţini pasageri? - Şi aşa o să fie, cred'', ne-a povestit un bărbat. 

''- Sunt şofer. - De pe ce rută? - Bulboaca. Nu reuşim să acoperim cheltuielile, la noi tranzitul îi mare. Avem Tiraspol, Bender, avem jumătate de raion circulă prin sat la noi. Câte o dată nu ne ajunge pentru motorină, ea îi scumpă tare. - Dacă Guvernul nu o să accepte să fie majorate tarifele o să mai protestați? - Cum o să fie comanda.'', a mai spus un şofer. 

PUBLIKA.MD precizează că 350 de microbuze au venit astăzi în PMAN. Transportatorii au organizat grevă în semn de protest, pentru că autorităţile nu vor să majoreze tariful pentru călătorie. În total, 1500 de microbuze din întreaga ţară nu au ieşit la linie. 

CITEŞTE ŞI: MOLDOVA ESTE PARALIZATĂ! Transportatorii, în grevă, iar călătorii stau blocaţi în autogări

loading...

Lasă un comentariu