Etapă decisivă pentru Zimbru. "Galben-verzii" au nevoie de o victorie pentru a mai spera la un loc pe podium

Embed:

Etapa a 23-a din Divizia Naţională este decisivă pentru Zimbru. "Galbeni-verzii" au nevoie de o victorie cu Milsami, pentru a mai spera la un loc pe podium. Meciurile etapei se vor juca vineri şi sâmbătă, după care campionatul va lua o pauză de două săptămâni din cauza preliminariilor Campionatului Mondial.

Într-un alt meci, la Chişinău, Dacia va primi vizita echipei Nistru Otaci. Ultima partidă de vineri se va juca la Tiraspol, între prima şi ultima clasată, Sheriff şi FC Speranţa.

Celelalte trei meciuri se vor juca sâmbătă. La ora 14.00, sunt programate partidele Rapid - Olimpia şi Academia - Iskra, iar meciul FC Tiraspol - FC Costuleni va încheia etapa a 23-a.

Sheriff este lider în clasament, la 12 puncte distanţă faţă de Dacia. Podiumul este încheiat de FC Tiraspol, care se află la şapte puncte în spatele "lupilor galbeni".

În a doua parte a clasamentului se regăsesc Iskra, Olimpia şi Zimbru, care ocupă locul nouă după 22 de etape. Speranţa este lanterna roşie a campionatului, cu doar nouă puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu