Etapă cu surprize în Italia: Roma şi Milan au pierdut meciurile din deplasare cu Cagliari şi Cesena

Embed:

Etapă cu surprize în Italia. Roma şi Milan au pierdut meciurile din deplasare cu modestele Cagliari şi Cesena. În schimb, Rafael Benitez a obţinut prima victorie de când a preluat pe Internazionale Milano. Nerazzurii au învins pe Giuseppe Miaza Udinese cu 2-1.

Surpriza etapei a treia din Serie A a venit din Sardinia, unde echipa-fanion a insulei, Cagliari, a zdrobit Roma. După ce gazdele au deschis scorul la startul partidei, deja în minutul 18 Roma a reuşit egalarea prin De Rossi. Lucrurile păreau să meargă previzibil. Însă n-a fost să fie. Ploaia de goluri în poarta lui Julio Sergio a început să cadă la mijlocul primei reprize, când Burdisso a fost eliminat, iar Matri a marcat din penalty pentru 2-1. Apoi Acquafresca, acelaşi Matri şi Lazzari au contribuit la desfiinţarea Magicienilor lui Ranieri. Cagliari - Roma, 5-1.

O altă surpiză a venit în meciul Cesena - Milan. Cu Ibrahimovic, Ronaldinho, Pato şi Pirlo pe teren rossonerii au pierdut fără drept de apel. Cesena a marcat de două ori în prima repriză, prin Bogdani şi Giaccherini. Imediat după pauză, Pato a marcat un gol, însă a fost anulat pe motiv de henţ. Cu trei minute înainte de final, Ibrahimovic a ratat un penalty, şi scorul final a fost Cesena - Milan, 2-0.

Inter Milano a jucat acasă cu Udinese. Lucio a deschis scorul în minutul 7 al partidei. Peste o jumătate de oră, Flores a adus egalarea. Golul victoriei pentru nerazzuri l-a adus camerunezul Etoo. Inter - Udinesse, 2-1. Milanezii au înregistrat prima victorie de la plecarea lui Mourinho şi venirea lui Rafa Benitez la cârma echipei.

loading...

Lasă un comentariu