Etapa a doua a Raliului Dakar, fără surprize

Embed:

Fără mari surprize în etapa a doua a Raliului Dakar. Spaniolul Marc Coma s-a impus la clasa moto, fiind urmat de Cyril Despres si de spaniolul Joan Barreda Bort. La clasa auto, etapa desfăşurată pe traseul Santa Rosa de la Pampa – San Rafael a fost câştigată de Nasser Al Attiyah din Qatar.

Cea de a doua etapă a Raliului Dakar a fost una fără surprize. La clasa moto, după un traseu dificil de 486 de kilometri, primul care a trecut linia de sosire a fost spaniolul Marc Coma, triplu campion al Raliului în 2006, 2009 şi 2011. El a fost urmat imediat de francezul Cyril Depres şi de un alt spaniol, Joan Barreda Bort.

La clasa auto, etapa desfăşurată pe traseul Santa Rosa de la Pampa – San Rafael a fost câştigată de Nasser Al Attiyah din Qatar, campionul ediţiei de anul trecute. Lider în clasamentul general este însă francezului Stephane Peterhansel, un alt favorit la cucerirea titlului din acest an. De şase ori campion al Raliului la clasa moto şi de trei ori câştigător al întrecerii la clasa auto, Peterhansel a terminat etapa pe locul al doilea, la mai puţin de un minut distanţă de Al Attiyah.

Raliul Dakar va continua cu etapa desfăşurată între localităţile San Rafael şi San Juan, pe o distanţă de 348 de kilometri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu