Estudiantes de La Plata - Newells Old Boys, scor 2:1

Embed:

Campioana Estudiantes de La Plata a început cu dreptul campionatul Argentinei şi a învins-o pe Newells Old Boys în prima etapă din Clausura. În alte meciuri: Velez Sarsfield a remizat în deplasare cu Independiente, scor 2-2, iar San Lorenzo pe teren propriu cu Gimnasia La Plata, scor 1-1.

O nouă ediţie de campionat în Argentina a început cu partida dintre Estudiantes şi Newells Old Boys. Campioana s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 şi a acumulat primele trei puncte după prima etapă din Clausura. Gaston Fernández a deschis scorul în minutul 12, iar Gabriel Mercado a dublat avantajul lui Estudiantes în minutul 23. Pentru oaspeţi a marcat Sebastián Cobelli, în ultimul minut de joc.

Într-un alt meci, Colon s-a impus acasă în faţa echipei AC Quilmes cu scorul de 2-0, într-un meci în care Esteban Fuertes a adus victoria echipei sale, după ce a reuşit două goluri.

Vice-campioana Velez Sarsfield a remizat în deplasare cu Independiente, scor 2-2. Gazdele au marcat în prima repriză prin Parra şi Battion, iar pentru Velez au marcat, în repriza secundă, Moralez şi Martinez.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu