Estudiantes a urcat pe primul loc în campionatul Argentinei

Embed:

Estudiantes a urcat pe primul loc în campionatul Argentinei, după ce s-a impus cu 3-0 în partida jucată cu San Lorenzo. În acest meci, pentru gruparea din La Plata a evoluat şi fosta vedetă a lui Manchester United, Juan Sebastian Veron, care a bifat meciul cu numărul 500 din cariera sa de profesionist.

Juan Sebastian Veron, unul dintre jucătorii legendarii ai fotbalului argentinian, a primit din partea echipei unde şi-a început cariera, Estudiantes, un tricou cu numărul 500. Această cifră simbolizează numărul de partide jucate la nivel de club.

Veron a mai evoluat în Argentina la Boca Juniors, apoi a jucat în Italia la Sampdoria, Parma, Lazio şi Inter, iar în Anglia a fost legitimat la Manchester United şi Chelsea.

În partida din etapa a 18-a din campionatul Argentinei, "leii" din La Plata, pentru care evoluează şi Veron, au reuşit să deschidă scorul după şase minute de joc, după o execuţie senzaţională din marginea careului a lui Joaquin Correa.

Leonardo Jara a dublat avantajul gazdelor, iar în partea a doua acesta şi-a mai trecut încă o dată numele pe lista marcatorilor, după o eroare gravă în defensiva adversă.

După acest gol, Veron a fost înlocuit cu Israel Damonte, iar întreg stadionul l-a aplaudat şi ovaţionat pe legendarul jucător, care intenţionează să-şi încheie cariera la finalul acestui sezon.

După această victorie, Estudiantes a devenit noul lider în Primera Division din Argentina, având cu un punct mai mult decât Gimnasia şi River Plate, care sunt la egalitate de puncte pe locul 2 şi 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu