Eşti în pană de idei? Iată cum să gătești corect ouăle pentru micul dejun (VIDEO)

Un mic dejun savuros și frumos te va încărca cu energie și bună dispoziție. Cum să pregătești ouăle pentru micul dejun, ca să fie savuros și să arate și bine, aflăm chiar acum. 

Adăugați puțină culoare în omleta de dimineață! Pentru aceasta pisați în blender puțină varză roșie, o strecurați printr-un tifon, iar sucul stors îl puneți în compoziția noastră.

Atunci când se va amesteca cu albușul, sucul de varză va căpăta diferite culori de la verde-turcoaz până la violet. Ardeiul dulce sau ceapa pot fi folosite ca un vas. Acestea se taie taie rondele , se pune ouăle crude după care se pune în tigaie.

Par aceleași ouă prăjite, dar cât de mult bucură privirea. Pâinea la fel poate fi folosită. Se face o gaură pe mijlocul feliei de pâine și se pune pe tigaie. În interior se sparge oul crud. Aceasta este o combinație perfectă pentru un mic dejun savuros, scrie prime.md.

Puneți un ou la congelator, apoi după ce a înghețat îl puneți în apă călduță pentru a-l curăța. Tăiem oul înghețat felii apoi îl punem pe tigaie. Dintr-un ou de găină vor ieși mai multe ouă în miniatură care pot fi mâncate foarte ușor.

Separați ouăle crude de gălbenușuri apoi albușul îl mixați cu măsline fără sâmburi într-un blender. Turnați compoziția pe tigaie și adăugați gălbenușurile. Ouăle cu albuș negru cu siguranță îi va surprinde pe cei apropiați.

O să preparați o ruladă neobișnuită, dacă o să bateți separat albușurile și gălbenușurile ouălor.

Mai întâi puneți la prăjit compoziția din gălbenușuri, apoi după ce a-ți făcut rulada, adăugați albușul în așa mod încât la final să formați o ruladă neobișnuită cu gălbenușul în interior.

O rețetă inedită de ouă coapte îi va uimi pe cei apropiați. Separați albușurile de gălbenușuri. Bateți bine albușurile cu un mixer până acestea se îngroașă. Puneți pe o tavă, cu ajutorul unei lingure albușul bătut, apoi adăugați cu grijă gălbenușul. Puneți la copt pentru aproximantiv opt minute și apoi adăugați condimente. Rezultatul o să cu totul neașteptat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu