Este oficial! Spicul Chişcăreni a luat Licenţa Naţională şi va putea evolua în primul eşalon fotbalistic din Moldova

Embed:
Este oficial! Spicul Chişcăreni a luat Licenţa Naţională şi va putea evolua în primul eşalon fotbalistic din Republica Moldova.

Decizia a fost luată de către Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de Licențiere al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Spicul va rămâne în Divizia Naţională de fotbal chiar dacă s-a clasat pe ultimul loc în clasamentul final al sezonului precedent şi va lua locul Victoriei Bardar, club ce a refuzat să joace în primul eșalon valoric, chiar dacă a obținut acest drept.

Astfel, în noul sezon în prima divizie vor evolua 10 cluburi, la fel ca şi în sezonul precedent, care a fost unul de trecere la sistemul ”primăvară-toamnă” de desfășurare a campionatelor.

Noua ediţie a Diviziei Naţionale va începe pe 1 aprilie şi se va încheia la sfârşitul toamnei, ceea ce înseamnă o premieră pentru fotbalul moldovenesc.

După prima ediție, cea din 1992, desfășurată în primăvară, și începând cu ediția 1992/93, campionatui naţional începea în vară şi se încheia în primăvară.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu