ESTE OFICIAL! Naţionala Republicii Moldova va susţine un meci amical cu Kazahstan

Embed:
Este oficial! Echipele naţionale de fotbal ale Republicii Moldova şi Kazahstanului vor susţine un meci amical. Partida se va disputa pe 21 februarie în oraşul turcesc Antalya. Contractul a fost semnat de către federaţiile de profil a celor două ţări. Pentru acest joc vor fi convocaţi doar fotbaliştii din campionatele interne.

"Nu este o perioadă FIFA şi este foarte complicat de a opta pe jucătorii din campionatele străine, pentru că toţi acum au o perioadă de pregătire. MUSCA De acea acest meci va fi ca scop o ultima şansă pentru cei, care evoluează în Campionatul Moldovei, să demonstreze selecţionerului că merită să fie convocaţi la naţională", a declarat Dragoş Hâncu, vicepreşedinte FMF.

Amicalul reprezintă o etapă de pregătire pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Pe 22 martie "tricolorii" vor întâlni la Chişinău campioana mondială en-titre, reprezentativa Franţei.

"Ne propunem ca în acest meci, pe lângă faptul că în acest meci ne dorim un rezultat bun, să închegăm legăturile de joc. Să vedem care sunt cei mai apţi la moment, pentru că într-o lună după acest meci va avea loc primul meci oficial", a declarat Dragoş Hâncu, vicepreşedinte FMF.

Până acum naţionalele Moldovei şi Kazahstanului au disputat 4 meciuri directe. Selecţionata noastră a câştigat de două ori, o partidă s-a încheiat la egalitate, iar o victorie i-a revenit reprezentativei din Kazahstan.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu