Este oficial! Mayweather şi McGregor se vor înfrunta pe 26 august, la Las Vegas

Embed:

Este oficial! Pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor se vor întâlni în ring într-o partidă de box inedit. Informaţia a fost confirmată de cei doi sportivi.

Încleștarea în ring dintre cei doi va avea loc la Las Vegas pe 26 august. La ora partidei ei trebuie să aibă aceiași greutate, fixată la 69 de kilograme și 800 de grame.

În ultima jumătate de an Mayweather şi McGregor s-au întrecut în declaraţii referitoare la această luptă.

"Pumnul meu este mai mare decât capul său.
- El are 49 de victorii în ringul de box. Nu a fost făcut niciodată knock-down sau knock-out.
- Ştiu totul despre el. Ştiu cum poate fi lovit. Nu mă interesează ce spun regulile. Eu îl voi învăţa ce înseamnă o luptă adevărată. Şi cu asta - basta, e tot ce pot să vă spun.", a comunicat luptătorul de MMA, Conor Mcgregor.

"Niciun luptător în toată istoria nu a făcut ceea ce a făcut Floyd Mayweather. Şi aici vorbesc despre fapte concrete. Să continuie să vorbească. Să continuie să vorbească. Eu te voi citi ca pe o carte. Te voi lăsa la volan să crezi că eşti la conducere. Continuă să vorbeşti şi atunci vei rămâne fără maşină.", a declarat pugilistul, Efloyd Mayweather.

Bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari pentru fiecare, unele dintre cele mai mari din toate timpurile. Negocierile dintre taberele celor doi luptători au durat aproximativ un an.

"Eu sunt omul cu boxul. Eu voi deveni starul din box. Credeţi-mă! Floyd habar nu are cine vine după el. Credeţi-mă! Când voi intra în ring voi închide toată lumea boxului. Priveşte-mă în ochi: am 20 de ani de încredere în spate. Sunt un nenorocit periculos, încrezător în forţele proprii. Îl voi opri pe Floyd şi voi toţi vă veţi mânca cuvintele. Toată lumea îşi va mânca cuvintele.", a afirmat  luptătorul de MMA, Conor Mcgregor.

"Voi rămâne în top. Voi face tot ce vreau, cum vreau şi voi rămâne tare, controlând lumea boxului. Pentru că atunci când spui "box", atunci spui "Mayweather". Niciodată să nu mă comparaţi cu McGregor. Este o lipsă totală de respect faţă de mine.", a declarat  pugilistul, Efloyd Mayweather.

Floyd Mayweather are 39 de ani şi s-a retras din activitate în septembrie 2015, după ce a fost campion mondial la cinci categorii diferite de greutate şi a rămas neînvins la profesionişti, impunându-se în toate cele 49 de lupte disputate.

McGregor este cu 11 mai tânăr şi are în palmares 21 de victorii şi trei înfrângeri. El este marea vedetă a circuitului UFC, cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu