Este oficial! Ion Cuțelaba va lupta cu brazilianul Glover Teixeira

Este oficial! Ion Cuțelaba va lupta cu brazilianul Glover Teixeira! Cei doi se vor înfrunta pe 27 aprilie în cadrul turneului Ultimate Fighting Championship de la Miami.

Inițial duelul celor doi era programat pentru 19 ianuarie, însă compatriotul nostru s-a accidentat și a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

"Hulk de Moldova" a declarat că va încheia conturile cu sud-americanul în debutul luptei, iar apoi se va bronza pe plajele din Florida.

"Este foarte bine că am șansa să lupt cu dânsul. La mai mulți am spus, însă o spun încă o dată: această luptă va fi o istorie pentru întreaga țară. Facem lupta repede-repejor și plecăm la plajă să ne bronzăm", a spus luptătorul UFC, Ion Cuțelaba.

Cuțelaba a recunoscut că va avea de înfruntat un adversar experimentat, însă este motivat și își va demonstra valoarea.

"Adversarul meu e un vulpoi bătrân, a luptat cu toți campionii, dar eu o să demonstrez că băiatul din Republica Moldova este mult mai puternic", a spus luptătorul UFC, Ion Cuțelaba.

Ion Cuțelaba a câștigat trei din ultimele patru dispute în cușcă. De cealaltă parte, Glover Teixeira a susținut până acum nu mai puțin de 35, obținând 28 de victorii și suferind 7 înfrângeri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu