Este oficial! Fotbalistul spaniol Alvaro Morata a fost împrumutat de Chelsea Londra la Atletico Madrid

Embed:

Este oficial! Fotbalistul spaniol Alvaro Morata a fost împrumutat de Chelsea Londra la Atletico Madrid. Atacantul va evolua pentru formația de pe "Wanda Metropolitano" pentru următoarele 18 luni.

Coducerea clubului londonez a decis să-l lase să plece pe jucătorul spaniol în vârstă de 26 de ani, după ce l-a adus pe Gonzalo Higuain. Argentinianul a fost împrumutat de la Juventus până la finalul actualului sezon.

"Sunt încântat și onorat să mă aflu aici. Cunosc totul aici - stadion, vestiare. Mă simt foarte fericit și mândru că pot să mă antrenez alături de colegi noi şi să joc pentru această echipă", a declarat Alvaro Morata, atacant Atletico Madrid.

Morata şi-a început cariera la Atletico, dar debutul în fotbalul mare l-a făcut la rivala Real Madrid, alături de care a câștigat și două Ligi ale Campionilor.

În 2014, Alvaro Morata a fost vândut de Real la Juventus, pentru 20 de milioane de euro, iar după doi ani a revenit la "galactici", pentru 30 de milioane de euro. Spaniolul nu a rezistat prea mult la madrileni și în 2017 a fost cedat la Chelsea Londra, în schimbul sumei de 66 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, Morata a marcat 82 de goluri. Pentru naționala Spaniei a adunat 27 de selecții și a înscris 13 goluri.

În actualul sezon, ibericul a jucat în 24 de meciuri pentru Chelsea și a reuşit 9 goluri în toate competiţiile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu