Este oficial! FC Codru Lozova a obținut licența națională de fotbal

Embed:

Este oficial! În următoarea ediție de campionat al Diviziei Naționale de fotbal vor juca 8 cluburi. Ultima formație care a fost licențiată este Codru Lozova.

Câștigătoarea competiției din 2018 în Diviziei A a convins comisia de licențiere a Federației Moldovenești de Fotbal că dispune de toate condițiile necesare pentru a evolua la acest nivel. Lozovenii își vor găzdui adversarii la complexul sportiv "Zimbru" din Capitală.

"Este un moment mult așteptat. Noi trebuie să recunoaștem: având experiență în domeniu, eram siguri că obținem licențierea deoarece suntem la nivel și cu partea financiară, și cu cea contabilă, și cu partea administrativă", a spus președintele Codru Lozova, Viorel Jardan.

Zaria Bălți este o altă formație care a fost licențiată, însă, pentru că în clasamentul final al ediției trecute a Diviziei Naționale a fost pe ultimul loc, în anul competițional 2019 va fi nevoită se joace în Divizia A.

"Licență națională au 9 cluburi, însă asta nu contravine regulamentului. Cu licența națională poți să joci și în Divizia B, invers nu poți", a spus președintele Codru Lozova, Viorel Jardan.

Noul sezon fotbalistic intern va începe pe 10 martie, atunci când Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei se vor afla față în față și își vor disputa Supercupa Moldovei. Șase zile mai târziu va debuta și noua ediție a Diviziei Naționale de fotbal.

Pe aceeaşi temă