"Este o idee extraordinară". Zeci de oameni din nordul ţării au contribuit la renovarea Instututului Mamei şi Copilului

Embed:

În nordul ţării, la Bălţi, în această zi frumoasă, cu mult soare, oamenii au ieşit la plimbare şi au trecut şi pe la sediul Teatrului "Vasile Alecsandri" pentru a dona bani şi a investi în viitorul acestei ţări.

Zeci de oameni au venit la sediul Teatrului "Vasile Alecsandri" din Bălţi pentru a contribui, în măsura posibilităţilor, la renovarea Instututului Mamei şi Copilului:

"Vrem să facem și noi o mică donație pentru copii noștri, nepoții noștri ca Moldova să renască și să fie o țară prosperă".

"Este un eveniment bine organizat. Vrem şi noi să contribuim, avem şi noi copil. Deşi l-am născut la Bălţi, aici la maternitate situaţia nu este mai bună. Dar vrem să contribuim cu ceva la acest centru în care se vor naşte pe viitor copii mulţi şi sănătoşi".

"Este o idee extraordinară. Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să se implice în această campanie, pentru că toți avem copii, nepoți. Ideea este demnă de admirație și cred că ar putea deveni parte a unei idei naționale".

"Am venit şi noi să donăm un mic ajutor pentru Centrul Mamei şi Copilului. Am fost acolo, am văzut care sunt condiţiile şi vrem şi noi să contribuim cu ceva".

Printre cei care au făcut donaţii sunt şi oameni în etate care spun că le pasă de viitorul ţării:

"Din ceea ce am, am găsit de cuviință să vin și să dau o mână de ajutor din toată inima".

Renaşte Moldova este o campanie socială iniţiată de Vlad Plahotniuc şi susţinută de fundaţia sa de caritate, Edelweiss, în scopul colectării de fonduri pentru modernizarea maternităţii IMC. Campania a luat startul în aprilie 2014 şi de atunci, i s-au alăturat un număr mare de cetăţeni, precum şi personalităţi din Moldova şi din străinătate, preşedintele Nicolae Timofti, speakerul Igor Corman, Guvernul României, oameni de afaceri şi de cultură. 

Până acum, cu ajutorul fondurilor colectate în cadrul campaniei, a fost complet reparată şi modernizată Secţia de Internare a maternităţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu