Eşec repetat pentru Zimbru Chișinău. A suferit a treia înfrângere în Divizia Națională de Fotbal

Embed:

Zimbru Chișinău a suferit a treia înfrângere în cele trei etape disputate în Divizia Națională de fotbal. ”Galben-verzii” au pierdut meciul de acasă cu Speranța Nisporeni, scor 0-2.
Oaspeții au marcat ambele goluri din penalty. În minutul 19, arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri pentru un henț comis în careu de Denis Furtună, iar Maxim Iurcu a transformat penalty-ul.

În minutul 77, portarul ”galben-verzilor”, Meira, a faultat un adversar în careu și arbitrul a arătat din nou spre punctul cu var. Constantin Sandu a transformat și el penalty-ul.

"Poate în joc adversarul a avut iniţiativa, a avut controlul balonului, dar, în fine, contează rezultatul. Am venit, am câştigat, mergem cu capul sus", a spus Constantin Sandu, mijlocaș Speranța Nisporeni. 

Este prima victorie a echipei Speranţa Nisporeni în noul sezon.

"Astăzi a fost un impuls pentru victoriile care ne aşteaptă în continuare, cred eu. Fiecare meci contează", a spus Ion Drăgan, atacant Speranța Nisporeni.

"A fost, cred eu, un joc echilibrat. În prima repriză noi am fost mai periculoși, în cea de-a doua - adversarii", a comunicat Denis Romanenco, antrenor secund Speranţa Nisporeni. 

Startul foarte slab de sezon al ”Zimbru”-lui este strâns legat de situaţia financiară complicată în care se află clubul.

"Deocamdată viitorul clubului este incert. Nici al meu nu e sigur. Nu are cum să fie. O să vedem ce se întâmplă mai departe. Nu ştiu ce să vă spun acum", a afirmat Sorin Colceag, antrenor Zimbru Chișinău. 

Într-un alt meci, formaţia Sfântul Gheorghe Suruceni a învins pe FC Codru cu 2-0. Alexandru Boiciuc și Dmitri Mandrîcenco au marcat cele două goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu