Eşec în prima confruntare din cadrul Cupei Federaţiei Internaţionale de Tenis. Echipa naţională a fost învinsă de Tunisia

Embed:
Echipa naţională de tenis feminin a Republicii Moldova a fost învinsă în prima confruntare din grupa a doua a Zonei Euro-Africane, din cadrul Cupei Federaţiei Internaţionale de Tenis. "Tricoloarele" au pierdut cu 0-3 disputa cu reprezentativa Tunisiei. În prima partidă, Daniela Ciobanu a fost învinsă cu 2-6, 3-6 de Chiraz Bechri.

A urmat meciul dintre Anastasia Vdovenco şi Ons Jabeur, revelaţia primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Tunisiana s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-0.

În proba de dublu perechea formată din Daniela Ciobanu și Iana Tişcenko a cedat în faţa cuplului Ferdaous Bahri/Chiraz Bechri cu 4-6, 4-6.

Următorea adversară a naţionalei de tenis feminin a Republicii Moldova este echipa Georgiei. Din grupă mai face parte reprezentativa Israelului.

La competiţia de la Helsinki vor participa 8 echipe, care vor fi împărţite în două grupe. Câştigătoarele și echipele clasate pe locul secund vor juca în mod "încrucișat", iar cele două învingătoare vor promova în grupa superioară a Zonei Euro-Africane.

Conform unei scheme similare, din celelalte competitoare rămase vor fi desemnate şi cele două echipe ce vor retrograda.
loading...

Lasă un comentariu