ESCAPADA BAHICĂ a şefului adjunct al Inspectoratului de poliție Vulcăneşti. Cineva l-a turnat (VIDEO)

Șeful adjunct al Inspectoratului de poliție Vulcănești al IGP al MAI a fost reținut pe 15 februarie, seara, de către angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, de comun cu angajaţii Batalionului de patrulare Sud al INP al IGP, în timp ce conducea automobilul de serviciu în stare de ebrietate.

Operațiunea a avut loc în baza unei informații parvenite în adresa SPIA, precum că polițistul împreună cu un grup de angajați din cadrul aceluiași Inspectorat, în timpul orelor de muncă, sărbătoreau ziua de naștere a unuia dintre angajați, într-un local din orașul Vulcănești.

Astfel, pentru verificarea informației, la fața locului s-au deplasat ofițerii SPIA, care la intrarea în Vulcănești, de comun cu Inspectorii de Patrulare, au stopat spre verificare un automobil de model "VAZ", cu numere de înmatriculare MAI, însă conducătorul auto nu s-a supus cerințelor legale, continuând astfel deplasarea.

Prin urmare, echipa comună compusă din ofițeri SPIA și INP, au început urmărirea automobilului respectiv, conducătorul căruia, la semnalele sonore ale girofarului, nu a reacționat.

Ulterior, fiind urmărit pe o distanță de peste 2 km, șoferul automobilului, care s-a dovedit a fi șeful adjunct al Inspectoratului de poliție Vulcănești, a stopat pe partea dreaptă a carosabilului.

Acesta a fost suspectat de conducerea vehiculului sub influenţa alcoolului şi a fost supus testării alcoolscopice, fiind constatată concentraţia de alcool în aerul expirat de 0,69 mg/l alcool.

Pe numele acestuia, Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, a inițiat o anchetă de serviciu, în vederea examinării sub toate aspectele, complete și obiective a circumstanțelor cazului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu