Errol Zimmerman a ajuns la Chişinău. Va fi invitatul de onoare al turneului de K-1 "World Grand Prix 2013"

Embed:

Nebunie în Moldova! Cunoscutul luptător de K-1, campionul Errol Zimmerman a ajuns la Chişinău. Olandezul nu a venit să lupte, acesta va fi invitatul de onoare al turneului de K-1 "World Grand Prix 2013", care va avea loc pe 30 martie la Chişinău.

"Am venit pentru prima dată în Moldova. Sâmbătă voi asista la luptele grandioase, care vor avea loc aici. Sunt foarte bucuros să fiu la această competiţie, în calitate de invitat special", a declarat luptătorul de K-1

Zimmerman este cunoscut pentru confruntările cu Remy Bonjasky, Badr Hari, Cătălin Moroşanu sau Daniel Ghiţă, însă, până acum nu a auzit nimic de luptătorii moldoveni.

"Nu cunosc luptători moldoveni. Turneul de sâmbătă va fi o surpriză pentru mine, voi avea posibilitatea să văd sportivii de aici. Aştept să văd lupte spectaculoase şi important să fie curate", a menţionat Zimmerman.

Errol Zimmerman, în vârstă de 26 de ani, este triplu campion al Olandei la Muay Thai, dar şi campion al turneului K-1 "World Grand Prix 2008" din Amsterdam. În total, olandezul a disputat 95 de lupte, în care a obţinut 76 de victorii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu