EROU la doi ani! Un băieţel şi-a salvat fratele geamăn după ce un dulap a căzut peste el strivindu-l (VIDEO)

Un băiețel de doi ani și-a salvat fratele geamăn, după ce un dulap a căzut peste el strivindu-l. Băiatul care locuiește împreună cu părinții și fratele său geamăn în statul Utah din SUA, a devenit erou peste noapte, după ce a reușit să-l salveze pe fratele său de sub dulapul care căzuse peste el, scrie DailyMail.

Băiețelul pe care îl cheamă Brock Shoff, se juca în dormitor când un dulap s-a răsturnat peste fratele său Bowdy, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale locuinței. 

Părinții au postat înregistrarea video pe Facebook ca un avertisment asupra pericolului de basculare reprezentat de dulapurile grele.

În film se poate vedea cum Brock deja prins sub dulap plânge speriat, presiunea asupra cutiei toracice în asemenea cazuri fiind înspăimântătoare. Fratele său studiază și evaluează cu atenție situația, pentru a-și da seama cum ar putea să-l ajute pe fratele său, apoi trece la acțiune.

La început, el încearcă să ridice dulapul cu mâinile goale, dar acesta era prea greu pentru el. Apoi încearcă să împingă dulapul și încet, dar sigur, acesta începe să se miște.

Brock între timp, este capabil să se rostogolească afară de dedesubt, dezvăluind faptul că sertarele deschise s-au blocat, preluând o parte din greutatea dulapului de pe corpul său.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu