Eroina principală din serialul "Viață Furată" ajunge la Chişinău. DETALII despre ce va face şi unde va merge Bahar

Două zile ne mai despart de evenimentul, în cadrul căruia amatorii serialului "Viață Furată" se vor putea întâlni cu Bahar. Starul de cinema, pe numele ei adevărat Ezgi Asaroglu, a declarat că deja și-a făcut bagajele, iar mâine dimineață va ajunge la Chișinău, scrie canal2.md.

Vedeta va vizita mai multe obiective turistice, printre care complexul Orheiul Vechi și galeriile de la Cricova, unde va gusta bucate din bucătăria tradițională, dar și din vinurile moldovenești.

Marți dimineața, Ezgi Asaroglu va fi oaspetelele matinalului de la postul de televiziune PRIME, după care va vizita și redacţia Canal 2. Aici se vor pune la puct ultimele detalii pentru evenimentul de la centrul comercial Malldova, astfel încât la ora 17:00 să dăm start întâlnirii telespectatorilor noștri cu Bahar. Acolo, starul de cinema va împărți autografe și va face poze cu admiratorii.

"Viață Furată" este cel mai urmărit serial din țară. Potrivit măsurătorilor companiei AGB Moldova, în fiecare seară, telenovela adună în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de moldoveni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu