Eroii din Missouri: Doi paramedici AU IMPINS o targă pe polei, pentru a salva viaţa unui om

Doi paramedici din St. Louis, Missouri, au fost chemați la o intervenție, dar starea vremii le-a făcut imposibilă deplasarea până la locul de unde trebuiau să ridice pacientul rănit.

Jon Stillpass și Shaylor Taetz, ambii paramedici și pompieri de circa 7 ani, au fost nevoiți să treacă printr-o situație neașteptată pentru a-l duce pe pacientul respectiv la spitalul „DePaul”.

Cei doi habar n-au avut că au fost fotografiați în tot acest timp de Carol Parks, o asistentă medicală la respectivul spital.

Cei doi au făcut o tură suplimentară și erau la o pauză de o cafea când au fost sunați să meargă la o intervenție.

Un autobuz în care se afla doar șoferul a alunecat pe gheață și s-a făcut praf. Când au plecat de la spital, cei doi au văzut mai multe mașini care alunecaseră care încotro pe zăpadă. Jon Stillpass a pus lanțuri la roțile ambulanței, dar nici aceastea n-au fost de ajutor. Şi ambulanța a alunecat pe gheață, dar s-a oprit într-un parapet.

Au scos din nou mașina, dar s-au oprit pe marginea unei râpe.

Mașina era blocată, iar pacientul, chiar dacă nu avea răni care să-i pună viața în pericol, avea nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

"Pacientul nu era prea departe. Așa că am zis: «Hai să-i dăm drumul»”, a spus Taetz celor de la CNN.

Așa că paramedicii au decis să meargă pe jos până la pacient, pe care au reușit să-l aducă la spital pe o targă. După această intervenție, cei doi au plecat și la alte intervenții. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu