Erik Lamela revine după doi ani în selecţionata Argentinei

Erik Lamela, atacantul echipei Tottenham Hotspur, revine după mai bine de doi ani în reprezentativa Argentinei, fiind convocat pentru cele două meciuri amicale cu selecţionata Mexicului, programate luna aceasta, scrie agerpres.ro.

Lamela, care a adunat până acum 23 de selecţii, a disputat ultimul său meci în naţionala "albiceleste" împotriva Venezuelei, în preliminariile Cupei Mondiale 2016, însă a ratat o mare parte a sezonului trecut, inclusiv Mondialul din Rusia, din cauza unei accidentări.

Selecţionerul interimar Lionel Scaloni l-a convocat, totodată, în premieră pe tânărul mijlocaş ofensiv Matias Zaracho (20 ani), de la formaţia Racing Club.

Printre internaţionalii argentinieni convocaţi pentru "dubla" cu mexicanii nu se află nici de această dată starul Lionel Messi, care a decis să stea departe de naţionala Argentinei pentru o perioadă, cu acordul oficialilor fotbalului din ţara sa, după campania dezastruoasă de la CM 2018.

Argentina va întâlni Mexicul la Cordoba, pe 16 noiembrie, revanşa urmând să se dispute patru zile mai târziu, la Mendoza.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu