Era discriminat pentru tatuajul imens de pe faţă, acum însă şi-a găsit în sfârşit un loc de muncă. Povestea lui Mark Cropp

Mark Cropp se plângea în urmă cu mai multe luni că nu își găsește un loc de muncă din cauza tatuajului său. El are scris cuvânt „devastat” cu litere uriașe pe jumătate din față. Acum, tânărul a reușit în sfârșit să se angajeze, notează The Independent.

Mark Cropp din Noua Zeelandă a ajuns în presa din întreaga lume în urmă cu mai multe luni. Tânărul de 19 ani era exasperat de faptul că nimeni nu vrea să-l angajeze. Motivul? Jumătate din față îi este acoperită cu un tatuaj. El a căpătat acest tatuaj, cuvântul „devastat”, după ce a fost la închisoare pentru jaf. Mark a povestit că nu își amintește prea multe despre cum l-a căpătat, ci doar că s-a trezit cu fața umflată și cu acest cuvânt scris pe jumătate din față.
 
După ce povestea lui a devenit cunoscută, o persoană s-a oferit să-i îndepărteze gratuit tatuajul, însă procedura s-a dovedit a fi prea dureroasăpentru Mark, scrie libertatea.ro

Acum, el și-a găsit de muncă. El este responsabil de dirijarea și fluidizarea traficului. Tânărul a fost surprins într-o fotografie, în timp ce purta o vestă reflectorizantă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu